De Brug mediation

De Brug Mediation
Hier kunt uw alimentatie voor 2020 indexeren.
ECHTSCHEIDEN

ECHTSCHEIDEN

De keuze door één of beide partners om uit elkaar te gaan,wordt meestal gemaakt na een moeilijke periode.Deze periode is vaak zeer chaotisch en emotioneel, ook al wordt er gescheiden in goed overleg. "Scheiden doet lijden” gaat zeker op,want scheiden doet pijn.

Meer informatie

KIND & SCHEIDING

KIND & SCHEIDING

Uw kinderen zijn uw kostbaarste, mooiste en grootste bezit. Met uw bezit gaat u doorgaans zuinig om. Dit recht hebben uw kinderen zeker. Kinderen vragen niet om een scheiding. Zij willen het liefst dat hun ouders bij elkaar blijven en dat zij bij hun ouders kunnen blijven wonen.

Meer informatie

SUBSIDIE

SUBSIDIE

Als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens blijft, is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van gesubsidieerde mediation. Niet iedere mediator kan werken met gesubsidieerde mediation. De Raad van Rechtsbijstand toetst uw jaar inkomen bij de Belastingdienst.

Meer informatie

ALIMENTATIE

ALIMENTATIE

Als u gaat scheiden krijgt u meestal te maken met alimentatie. In Nederland kennen wij twee vormen vanalimentatie: partner alimentatie en kinderalimentatie. Alimentatie is een zogenaamde zorg- plicht. Voor de wet dienen gehuwden in elkaars onderhoud te voorzien.

Meer informatie

Nieuws de Brug Mediation
Geplaatst op

Update i.v.m. Corona 20-05-2020

Gezien de versoepelingen van de maatregelen is met ingang van deze week het kantoor in Enkhuizen weer beschikbaar. Vanzelfsprekend blijven wij rekening houden met de voorgeschreven afstand van 1,5m, en nemen wij extra hygiëne maatregelen in acht.
Verder blijven de eerdere maatregelen van kracht dat in het geval u klachten heeft van verkoudheid als niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging wij u vragen de afspraak af te zeggen. In dat geval bestaat de mogelijkheid om de afspraak door te laten gaan middels videobellen. 

Geplaatst op

Voor het eerst in tien jaar ga ik uiteten met mijn beide ouders

"Yannick, hoe zou jij het vinden om eens een hapje te gaan eten met z’n vieren?” vroeg mijn moeder onlangs aan me. Die vraag zag ik niet aankomen. ‘Z’n vieren’ is in ons geval mijn ouders, mijn broertje en ik.

Geplaatst op

Handige tips om de meivakantie van de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen

Wellicht is dit voor u de eerste vakantie als gescheiden ouder. Zelfs als u bij het opstellen van het ouderschapsplan de vakantie heeft verdeeld, blijven er nog genoeg dingen over waar u zich druk over kunt maken. Daarom een aantal tips om de vakantie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De Brug Mediation is aangesloten bij:
MFN
NMV
VMNH
Juridisch Loket
RVR
Juridischadvies info
High Trust
Rechtspraak
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy