De Brug mediation

De Brug Mediation

Meer dan cijfers alleen

Een klein berichtje in de krant van vandaag. Toch viel mijn oog er op. Zal wel beroepsdeformatie zijn...
Enkhuizen scoort het hoogste percentage echtscheidingen in heel West-Friesland. Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat de bedoeling is van dit artikel. 
Of het er veel zijn of weinig, voor de mensen die gaan scheiden is dit een life-event. Een grote gebeurtenis, die je leven volledig op zijn kop zet. En hoewel het soms anders lijkt, maakt het niet veel uit of je de partner bent die verlaten wordt, of dat jij degene bent die de scheiding in gang hebt gezet. Niemand start een relatie met de intentie om uit elkaar te gaan.

Als je uit elkaar gaat komt er veel op je af. Vaak horen wij dat mensen geen flauw idee hebben wat er allemaal bij geregeld moet worden en in welke volgorde. Als MfN-register en Familiemediators helpen wij al jarenlang scheidende stellen door deze periode. Samen doorlopen we het hele traject van de scheiding. 
We stemmen onze dienstverlening af op jullie wensen. We bespreken wat jullie nodig hebben om als ouders sámen verder te kunnen. We leggen jullie je rechten en plichten uit en leggen de afspraken die jullie maken vast in het echtscheidingsconvenant. Ook zorgen we ervoor dat het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank wordt ingediend.
Horen jullie bij een van de echtscheidingen in Enkhuizen, of een ander deel van West-Friesland en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken?
Bel of mail ons, we helpen jullie graag.
 
Ook als jullie in aanmerking komen voor toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand kunnen jullie bij ons terecht.

Geplaatst op 21 maart 2023

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy