De Brug mediation

De Brug Mediation

Tussen Partijen

Even vaak horen wij later dat deze gedachtegang een desillusie bleek te zijn. En dat laatste is natuurlijk ook niet zo vreemd.


Na de scheiding gaat ieder partner een eigen weg. Heeft nieuwe huisvesting gevonden of blijft in de huidige woning wonen. Misschien deelt een van de partners het nieuwe leven met een nieuwe partner. Ook komt het met regelmaat voor dat de woning niet verkocht kan worden en dat men hierdoor gedwongen wordt om gezamenlijk in oude woning te blijven wonen. 

Dit allemaal met de toch al gemengde gevoelens, van opluchting maar ook van rouw,  verdriet, boosheid, verwarring en stress.

Maar al te vaak blijkt dat door de scheiding wel een eind gekomen is aan de relatie, maar dat je nog met regelmaat te maken heb met je ex partner.

Ik heb het dan nog niet over reacties van de kinderen op de scheiding. Kinderen reageren op vele manieren op de scheiding. Uit onderzoek blijkt dat kinderen altijd last hebben van een scheiding en in een loyaliteitsconflict komen. Sommige kinderen hebben het er zwaar mee. Zij reageren emotioneel, met probleem gedrag of met depressieve klachten op de scheiding. Kinderen hebben hoe dan ook een verlieservaringen.

Maar last but not least heeft een scheiding voor alle partijen ook altijd financiële gevolgen.

 

Als u er samen niet uitkomt, niet met elkaar in gesprek kunt gaan, dan kunt bij ons terecht voor bemiddeling of coaching. Geplaatst op 24 oktober 2016
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy