De Brug mediation

De Brug Mediation

Oudergesprekken op school

Het is weer de tijd van rapportbesprekingen of ook wel tienminutengesprekken genoemd op school. Hoe zorg je ervoor dat zowel jij als je ex-partner op de hoogte zijn van de vorderingen van jullie kind. Ga je samen? Ieder apart? Of is één van jullie beide de contactpersoon?
Lopen jullie op dit soort momenten toch steeds weer tegen dezelfde moeilijkheden aan? Loopt het contact met je ex-partner moeizaam? Hebben jullie moeite om op een "normale" manier met elkaar te communiceren?
Grote kans dat niet alleen van invloed is op jouw welbevinden, maar ook op dat van je kind. 
Er zijn mogelijkheden om dit op een positieve manier aan te pakken. Ga met elkaar een open en eerlijk gesprek aan waarbij jullie in plaats van verwijten te maken bespreken hoe jullie zouden willen communiceren en wat daar voor nodig is.
Lukt jullie dit niet samen, bijvoorbeeld omdat jullie altijd in dezelfde ruzie belanden, een mediator is de aangewezen persoon om jullie te helpen op een constructieve wijze met elkaar in gesprek te gaan. De mediators van De Brug mediation zijn bij uitstek geschikt hiervoor. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Geplaatst op 15 februari 2017

Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy