De Brug mediation

De Brug Mediation

Coaching

Algemeen

Als je vastloopt in je leven, of het nu op je werk is of privé, zijn er altijd dingen die je zelf kunt doen om je leven weer op de rit te krijgen. Je hebt niet altijd invloed op de omstandigheden, wel op hoe je er mee om gaat. Soms lukt het zelf even niet om de omslag te maken. Dan kan een coach je daarbij helpen. Naast Familiemediator is Paula ook levensloop-en loopbaancoach. Ook bij Ben kun je terecht voor coaching.

Samen kijken we wat jij kan doen aan jouw situatie. Op een respectvolle manier houden we je een spiegel voor en stellen we kritische vragen. We zoeken naar jouw waarden, talenten en de oplossingen die bij jou passen. 

Ondersteuning tijdens de scheiding

Een scheiding is een emotioneel proces. Je hele leven staat op zijn kop. Of jij nu degene bent die voor de scheiding heeft gekozen of niet, bij beide zijn er emoties. Het kan helpen om daar met iemand over te praten. Praten lucht op. Vaak kun je daarvoor ook terecht bij goede vrienden of familie. Het verschil met een coach is dat deze geen mening heeft over de situatie én op een ander niveau naar je luistert. 

De periode na de scheiding

Vaak wordt er gedacht dat deze emoties na de scheiding vanzelf zullen verdwijnen. De ervaring laat zien dat dit meestal niet het geval is en dat de emoties blijven of heftiger worden. Emoties rondom scheiding zijn heel normaal en divers. Denk aan boosheid, verdriet, eenzaamheid, onterechte gevoelens van schuld, verstoorde rust e.d.
Ook jaren na een scheiding kunnen deze gevoelens ineens weer opspelen. Zeker wanneer je in een andere levensfase komt en blijkt dat deze anders is dan is voorgesteld.

Ook dan kan het helpen om hierover met een coach te praten. Een coach helpt je om inzicht te krijgen in je eigen patronen en hoe je het beste met de situatie om kunt gaan. 

Coaching na de scheiding kan hierbij goed helpen.
Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy