De Brug mediation

De Brug Mediation

Waarom mediation/voordelen?

Wanneer je een conflict hebt, gaat scheiden of jullie geregistreerd partnerschap/samenwonen wilt beëindigen is mediation daarvoor heel geschikt. Met mediation houden jullie zelf regie over de uitkomst. De mediator informeert jullie over jullie rechten en plichten, maar jullie beslissen zelf over de oplossing. Er is ruimte voor creatieve oplossingen. 

Met mediation is de kans groter dat jullie beide tevreden zijn met de oplossing en er dus geen verliezers zijn. Dit is ook een voordeel voor jullie relatie in de toekomst.

Wanneer jullie gaan scheiden en kinderen hebben dan is het voor het ouderschap belangrijk dat jullie na de scheiding met elkaar kunnen communiceren over de kinderen. 

Doordat jullie zelf het probleem oplossen is het sneller dan wanneer jullie hiervoor naar de rechter gaan. Daarnaast is het een stuk voordeliger dan een procedure bij de rechtbank.

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy