De Brug mediation

De Brug Mediation

Wanneer kies je voor mediation?

Mediation is heel geschikt als mensen uit elkaar gaan. Dan maakt het niet uit of het gaat om het samen regelen van een echtscheiding , het beëindigen van een geregistreerd partnerschap of dat jullie samenwonen en uit elkaar gaan.
 
Zeker wanneer er kinderen aanwezig zijn heeft het grote voordelen wanneer je samen afspraken kunt maken. Jullie maken dan een goede start om samen het ouderschap op een andere manier voor te zetten na jullie scheiding.

Ook als jullie al gescheiden zijn maar je merkt dat het nog niet lekker loopt is mediation een heel mooi middel om de problemen op te lossen. Soms gaat het alleen om het verbeteren van de communicatie. Maar er kunnen ook nieuwe afspraken gemaakt worden over de kinderen, wijzigingen in het ouderschapsplan en nieuwe afspraken over de alimentatie.

Naast echtscheidingen is mediation ook een heel geschikt middel bij o.a.:
  • Familieruzies
  • Arbeidsconflicten
  • Geschillen tussen buren
  • Zakelijke geschillen
  • Geschillen tussen burgers en overheden
  • Geschillen met UWV, GSD of WMO

Voor wie?

Soms zie je misschien zelf geen uitweg in het probleem en vraag je je daarom af of mediation wel geschikt is.

Wanneer je wel graag wilt dat het probleem wordt opgelost en je gemotiveerd bent om samen te zoeken naar mogelijke oplossingen dan is mediation een geschikt middel. Zeker als jullie daarnaast ook nog een gezamenlijk toekomstig belang (bijvoorbeeld de kinderen) hebben. Mediation is ook geschikt als herstel of behoud van de relatie belangrijk is.
Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy