De Brug mediation

De Brug Mediation

Regel je scheiding samen, de beste oplossing voor alle partijen!

De zomervakantie is alweer voorbij. Na een week is bijna iedereen weer in het normale dagelijkse ritme.  
De één is tijdens de zomervakantie een liefde tegengekomen. Bij een ander blijkt het huwelijk toch niet meer bestand tegen twee weken 24 uur per dag bij elkaar. 


Is het laatste bij u het geval? Probeer dan, hoe moeilijk dit ook is, samen te scheiden. Niet als tegenstanders, maar samen. Indien je namelijk samen bereid bent om te scheiden, kun je gemakkelijker afspraken maken over de afwikkeling van de scheiding. Er moet een einde komen aan onzekerheid. Niet alleen over de kinderen, maar er moet ook duidelijkheid komen over de financiën en alle andere belangrijke zaken, zoals alimentatie, de woning, het verdelen van bezittingen en pensioen, etc.

Scheiden vraagt om een heldere visie. Bij een scheiding mag niets over het hoofd worden gezien. Samen met u maken wij een duidelijk plan van aanpak en wij loodsen u als professionele en ervaren familiemediators op een informele maar deskundige wijze door het gehele traject. "Uw echtscheiding wordt door ons volledig verzorgd”

Afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een bijdrage in de kosten door de overheid. U bent dan alleen een eigen bijdrage verschuldigd van € 55,00 of € 109,00.

U kunt bij ons altijd een gratis een afspraak maken voor een vrijblijvend advies.


Ben van Wijk
MfN registermediator - Familiemediator

Koperwiekplein 52Breed 34-36
1602 NK Enkhuizen1621 KC Hoorn
06 13373284
info@debrug-mediation.nl
Geplaatst op 28 augustus 2020

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy