De Brug mediation

De Brug Mediation

Ben van Wijk

Een bemiddelaar met hart en ziel, altijd samen op zoek naar mogelijkheden. Dat is een goede omschrijving van Ben, de oprichter van De Brug Mediation (2007).

Ben is praktisch, analytisch, oplossingsgericht, kundig, accuraat, altijd opgewekt en heeft een no nonsens instelling. Hij ziet het als uitdaging om samen met jullie tot een voor jullie beide aanvaardbare, goede oplossing te komen. Daarbij kan hij goed luisteren en heeft hij vooral leren te verstaan wat er niet wordt gezegd. M.a.w. er worden hem niet snel knollen voor citroenen verkocht.

Tijdens de begeleiding streeft hij naar een ongedwongen en informele sfeer waarin alles bespreekbaar is.

Ben is gespecialiseerd Familiemediator en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van echtscheidingen van ondernemers. De boekhoudkundige kennis die hij heeft opgedaan bij onder andere het UWV komt hem daarbij goed van pas.

Naast begeleiding bij echtscheiding en beëindiging geregistreerd partnerschap/samenwonen kun je bij Ben ook terecht voor nalatenschapsmediation (erfrecht) en arbeidsmediation.

Redelijk nieuw is dat er ook steeds meer aandacht komt om aan het begin van een huwelijk, partnerschap of samenwonen met elkaar te bespreken wat jullie van de toekomst verwachten (Premerital mediation). Denk daarbij aan onderwerpen zoals het krijgen van kinderen, het verdelen van de zorgtaken voor de kinderen, wie wanneer blijft werken, en wat jullie willen stel dat de relatie toch fout loopt. De mediator begeleidt jullie bij dit gesprek en zorgt ervoor dat deze afspraken ook juridisch goed worden vastgelegd. Ook hiervoor kunnen jullie bij Ben terecht.

Naast zijn werkzaamheden voor De Brug Mediation & Coaching is Ben maatschappelijk betrokken. Al een aantal jaren is hij lid van de cliëntenraad van De Omring en is hij voorzitter van een VVE. In de tijd die nog over blijft stapt Ben graag op de racefiets. In de winter kun je hem vinden op de ski. 

Willen jullie een afspraak met Ben maken dan kan dat zowel op de locatie in Enkhuizen als in Hoorn. 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy