De Brug mediation

De Brug Mediation

Enkhuizen

Selecteer de vestiging voor een routebeschrijving: 

De Brug Mediation - Familiemediation Enkhuizen

Mediation is het door partijen zelf gezamenlijk oplossen van hun conflict(en) via bemiddeling door een onafhankelijke derde, de mediator. 

Mediation is heel geschikt voor het samen regelen van een echtscheiding of beëindigen van een geregistreerd partnerschap. Zeker wanneer er kinderen aanwezig zijn heeft het grote voordelen wanneer je samen afspraken kunt maken. Jullie maken dan een goede start om samen het ouderschap op een andere manier voor te zetten na jullie scheiding.

Onze mediators en coaches zijn werkzaam op beide locaties van De Brug Mediation & Coaching. Wanneer we een kennismakingsgesprek plannen kunnen jullie kiezen voor een van onze twee locaties. 

De praktijk in Enkhuizen is gevestigd in het appartementencomplex aan het Koperwiekplein 52. De ingang van het appartementencomplex is aan de kant van de Reigerweg ter hoogte van de brug. Kom je met de auto stel de navigatie dan in op Reigerweg of Kwartellaan.

Op onze locatie in Enkhuizen kun je terecht voor mediation, scheidingsbemiddeling en coaching.
Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy