De Brug mediation

De Brug Mediation

Paula de Vries

Oprechte interesse in anderen, betrokken en hulpvaardig daaraan herken je Paula. Paula heeft de kwaliteit om zaken van nature vanuit verschillende oogpunten te kunnen invoelen.

Wanneer partijen met elkaar in conflict zijn, zit er altijd een verhaal achter. Het gaat niet (of niet alleen) om die bekende laatste druppel. Hetgeen wat hieraan vooraf is gegaan, miscommunicatie, onbegrip, tegenstrijdige belangen, het missen van erkenning weegt misschien nog wel zwaarder. Wanneer partijen hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan, is het begin van een gezamenlijke oplossing ontstaan. Waarbij je tot de kern komt van mediation, een oplossing waar beide partijen achter staan en mee verder kunnen. Het geeft Paula voldoening om jullie te begeleiden in het proces om voor jullie beide de best mogelijke oplossing te vinden.

Paula is gespecialiseerd Familiemediator en heeft veel ervaring bij het begeleiden van echtscheidingen, beëindiging geregistreerd partnerschap/samenwonen. 

Door de vele gesprekken die Paula met kinderen in een scheidingsituatie heeft gevoerd werd voor haar zich zichtbaar hoe groot de impact van een scheiding voor kinderen is. Als ouders willen jullie het beste voor jullie kinderen. Samen bespreken we hoe dit er in jullie situatie uitziet. Paula is geregistreerd coach van het landelijke programma De Kinderen Scheiden Mee en kan daardoor, als jullie dat willen, de kinderen extra ondersteuning bieden. Door de kinderen preventief te begeleiden tijdens de scheiding kunnen problemen in de toekomst voorkomen of verminderd worden.

Ook voor alle andere familie- en/of relatie conflicten kun je bij Paula terecht. Bijvoorbeeld problemen met betrekking tot een eerder opgesteld ouderschapsplan, communicatieproblemen binnen relatie(s) en begeleiden bij het afwikkelen van een erfenis (nalatenschapsmediation).

Na een scheiding begint een nieuwe fase in leven. Dit kan een hoop onzekerheden met zich meebrengen. Daarnaast ligt jouw beeld van de toekomst wellicht in duigen. Het is logisch dat je het dan soms allemaal even niet meer weet. Coaching na scheiding kan je hierbij helpen.

Naast Familiemediatior is Paula ook levensloop- en loopbaancoach. 

Het motto van Paula is dat je niet altijd invloed hebt op de omstandigheden of wat je overkomt, maar wel op hoe je er mee om gaat. Samen met Paula kijk je wat jij kan doen aan jouw situatie en hoe je de toekomst wil invullen. 

Deze vorm van coaching is niet alleen geschikt wanneer je een scheiding hebt meegemaakt, maar bij alles waar je zowel privé als op werkgebied tegen aan loopt.
Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy