De Brug mediation

De Brug Mediation

Kosten

Elke situatie is anders en daarmee zijn ook de totale kosten voor een scheiding niet voor iedereen gelijk. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of je getrouwd bent en gaat scheiden of dat je samenwoont en de relatie beëindigd. Ook maakt het uit of jullie (minderjarige) kinderen hebben, maar ook of (één van) jullie een eigen bedrijf heeft. 

Wij werken op basis van een uurtarief, en brengen alleen de daadwerkelijk aan jullie zaak besteden uren in rekening. Het aantal bijeenkomsten is van invloed op de totale kosten. Gemiddeld zijn 4 tot 6 gesprekken voldoende. De duur van een afspraak is ongeveer 1,5 uur.

In het gratis kennismakingsgesprek kunnen we jullie een goede schatting geven van de te verwachten kosten. Hierdoor komen jullie niet voor onverwachte kosten te staan.

De kosten voor een scheiding met behulp van mediation zijn vaak lager dan wanneer jullie een advocaat inschakelen. Het bij ons ook mogelijk om, als jullie inkomen en vermogen onder een bepaalde grens blijft, mogelijk om gebruik te maken van gesubsidieerde mediation / toevoeging. Je kunt dan al voor € 101,- de scheiding goed hebben geregeld. In het geval van beëindiging samenwonen zijn de kosten voor mediation, als je voor toevoeging in aanmerking komt, zelfs nog lager, namelijk € 58,-.

 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy