De Brug mediation

De Brug Mediation

Coaching na scheiding

Coaching na scheiding
Coaching na scheiding kan helpen bij de emotionele verwerking.
Je hebt invloed op het verloop van de praktische zaken, maar wanneer dit allemaal is geregeld, begint het pas. Je komt dan tot de conclusie dat je, ondanks dat alles is geregeld, emotioneel nog niet bent gescheiden. Dat kan ook niet in een korte periode. Je moet de scheiding nog verwerken. Soms zijn er nog onbeantwoorde vragen. U gaat een periode van rouw in. De periode van rouw is voor niemand gelijk. Met coaching na de scheiding leer je wat je eigen aandeel in de relatie was en wat het aandeel van je ex-partner was. Je leert je onbewuste drijfveren kennen en krijgt uiteindelijk inzicht in je eigen groeikansen, zodat je alles een plek kan geven en verder kunt.

Hulp nodig na de scheiding?
Tijdens de mediation hebben wij ervoor gezorgd dat alles zo goed mogelijk is geregeld en dat dit opgenomen is in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. In de praktijk kan soms blijken dat deze afspraken niet werken of anders uitpakken. Zaken waarbij mensen na de scheiding hulp bij vragen en waarmee met coaching goede resultaten worden behaald zijn:
 
  • Het moeilijk verlopen van de communicatie na de scheiding.
  • Begeleiding bij het omgaan met de emotionele en/of financiële veranderingen
  • De afspraken uit de omgangsregeling geven problemen, bijvoorbeeld door verhuizing of veranderende werktijden;
  • Wanneer er na de scheiding problemen over of met de kinderen zijn, omdat de kinderen bijvoorbeeld niet meer bij u willen komen
Wanneer jij of je kind hulp nodig heeft na of tijdens je scheiding, kun je bij De Brug Familiemediation & Coaching of Kindercoaching De Brug terecht. Wij zorgen er graag voor dat de scheiding niet alleen goed verloopt, maar ook dat je na de scheiding weer een nieuwe start kunt maken. 

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je al langer geleden gescheiden bent, of de scheiding op een andere manier hebt geregeld.
Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy