De Brug mediation

De Brug Mediation

Hoorn

Selecteer de vestiging voor een routebeschrijving:

De Brug Mediation - Familiemediation Hoorn

Mediation is het door partijen zelf gezamenlijk oplossen van hun conflict(en) via bemiddeling door een onafhankelijke derde, de mediator.

Mediation is heel geschikt voor het samen regelen van een echtscheidingof beëindigen van een geregistreerd partnerschap. Zeker wanneer er kinderenaanwezig zijn heeft het grote voordelen wanneer je samen afspraken kunt maken. Jullie maken dan een goede start om samen het ouderschap op een andere manier voor te zetten na jullie scheiding.

Onze mediators en coaches zijn werkzaam op beide locaties van De Brug Mediation & Coaching. Wanneer we een kennismakingsgesprek plannen kunnen jullie kiezen voor een van onze twee locaties.

De praktijk in Hoorn is gevestigd in een verzamelkantoorgebouw aan de Lepelaar 2H. Je vindt ons op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig.

Op onze locatie in Hoorn kun je terecht voor mediation, scheidingsbemiddeling en coaching.

 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy