De Brug mediation

De Brug Mediation

Mediation

Bij conflicten kunnen de emoties soms erg hoog oplopen. Als u boos bent, is het moeilijk om naar elkaar te luisteren en om met de ander te praten. Soms lijkt het probleem onoplosbaar. Een onafhankelijke derde, de mediator, kan uitkomst bieden en een juridische strijd voorkomen. Dit levert winst op voor alle partijen.

Mediation is het door partijen zelf gezamenlijk oplossen van hun conflict(en) via bemiddeling door een onafhankelijke derde, de mediator. Vrijwel elk geschil heeft een oplossing die aanvaardbaar is voor de betrokken partijen. Vaak zien beide partijen de oplossingen niet, omdat zij midden in het conflict zitten. Hulp van een mediator kan daar verandering in brengen.

De mediator staat niet boven partijen. Hij doet geen uitspraak 'van bovenaf', neemt geen standpunt in, maar brengt de communicatie weer op gang en helpt partijen om hun eigen oplossing te vinden.

Mediation is een heel geschikt middel om je scheiding goed te regelen. Een bijkomend voordeel is dat scheiden door middel van mediation meestal voordeliger uitpakt dan wanneer je een advocaat inschakelt. Ook wanneer jullie samenwonen en uit elkaar gaan, of jullie geregistreerd partnerschap beëindigen is mediation daar geschikt voor. 
 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy