De Brug mediation

De Brug Mediation

Tarieven mediation

Elke situatie is anders en daarmee zijn ook de totale kosten voor elke mediationtraject anders. Ook bij een scheiding zijn de kosten niet voor iedereen gelijk. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of je getrouwd bent en gaat scheiden of dat je samenwoont en de relatie beëindigd. Ook maakt het uit of jullie (minderjarige) kinderen hebben, maar ook of (één van) jullie een eigen bedrijf heeft. 


In het gratis kennismakingsgesprek kunnen we jullie een goede schatting geven van de te verwachten kosten. Hierdoor komen jullie niet voor onverwachte kosten te staan.

Scheiden op toevoeging

Wat veel mensen niet weten is dat de mogelijkheid bestaat dat de overheid de kosten van de scheiding voor je betaald. Dit heet toevoeging en wordt geregeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Niet elke mediator kan werken met deze gesubsidieerde vorm van mediation. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen goede en deskundigheid begeleiding kan krijgen bij een scheiding zijn wij aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wij zullen ook altijd kijken of jullie, of een van jullie hiervoor in aanmerkingen komen. 

De Raad voor Rechtsbijstand vraagt hiervoor jullie inkomen en vermogen op bij de belastingdienst. 

 

 

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy