De Brug mediation

De Brug Mediation

Indexering alimentatie 2021

Elk jaar hoort het bedrag van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie verhoogd te worden met het wettelijke indexeringspercentage. Veel mensen zijn hier niet van de op hoogte, maar het belangrijk om je er wel bewust van te zijn.

Hoewel de verhoging van het bedrag is de meeste gevallen niet heel veel geld scheelt is het wel goed om de indexering jaarlijks toe te passen. Het is namelijk wel verplicht. De ontvangende partij houdt het recht om, tot 5 jaar terug, het bedrag op te eisen. Het totale bedrag kan dan ineens wel flink oplopen.

Om het makkelijk te maken hebben wij op onze website een omrekentool. U vult het huidige bedrag aan alimentatie in en vervolgens berekent de tool wat het nieuwe bedrag aan alimentatie is.

Heeft u de afgelopen jaren niet geïndexeerd, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan heel makkelijk voor u nagaan wat het juiste bedrag aan alimentatie zou moeten zijn.


Geplaatst op 20 november 2020

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy