De Brug mediation

De Brug Mediation

Elke verandering biedt een kans!

Op deze mooie zonnige dag heeft De Brug Mediation iets te vieren! Wij krijgen vandaag de sleutel van onze mooie nieuwe kantoorruimte aan de Lepelaar 2H in Hoorn. 
 
Eind 2020 kregen wij te horen dat ons bestaande huurcontract aan Het Breed werd opgezegd. Dit kwam voor ons niet helemaal als verrassing, maar erg blij werden we er niet van. We waren net intern verhuisd naar een grotere kamer en zaten daar prima op onze plek. Al ruim 12,5 jaar huurden wij naar volle tevredenheid en nu daar kwam een einde aan.


Even was er een gevoel van teleurstelling en ook onzekerheid. Waar vinden we een nieuwe ruimte die aan onze eisen voldoet én binnen ons budget valt. Met name dat laatste is best lastig als kleine ondernemer. 

Maar zoals gezegd, elke verandering biedt een kans. Er kwamen verschillende mogelijkheden voorbij, nieuwe mensen op ons pad. We kozen voor een fris, licht, mooi, naar onze wensen ingerichte kantoorruimte op een ideale locatie. We worden er blij van! 

Wanneer wij cliënten begeleiden bij een scheiding is het vaak ook zo dat dit, in ieder geval voor één van de partijen, ongewenst is. Hoe lastig het ook is wanneer je in die situatie bent, en hoe makkelijk het vanaf de zijlijn ook gezegd is, uiteindelijk leert de ervaring dat ook deze situatie nieuwe kansen biedt. 
Wij helpen u graag om het scheidingsproces goed te laten verlopen zodat u beide op een zo goed mogelijke manier verder kunt. Zodat ú uiteindelijk ook weer kansen kunt zien in deze nieuwe situatie.

Wij gebruiken dit weekend om te verhuizen en ontvangen u vanaf maandag graag op onze nieuwe locatie!


Geplaatst op 26 februari 2021

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy