De Brug mediation

De Brug Mediation

Nieuwjaar, nieuw alimentatiebedrag

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer een paar dagen oud. En het gewone leven is na de drukke feestmaand december weer van start gegaan.
Daarom even een reminder, heeft u er aan gedacht om de alimentatie die u betaalt te indexeren?! In november is de wettelijke indexering voor 2023 vastgesteld op 3,4%. Het bedrag wat u aan alimentatie betaald moet u zelf met dit percentage verhogen. Om het makkelijk voor u te maken staat er op onze site een rekentool die automatisch het nieuwe te betalen bedrag uitrekent.

Let op, dit werkt alleen als u de voorgaande jaren ook geïndexeerd heeft. Is dat er op wat voor reden dan ook niet van gekomen neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan even voor u nakijken wat u zou moeten betalen.
 
Is er in de afgelopen periode iets veranderd aan uw inkomsten, of bent u gaan samenwonen/getrouwd? Dat kan een reden zijn om de alimentatie opnieuw te laten berekenen. Ook daar kunnen we u bij helpen.

Geplaatst op 05 januari 2023

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy