De Brug mediation

De Brug Mediation

Uit elkaar met kinderen

Gister is het Digitaal Plein uitelkaarmetkinderen.nl gelanceerd. Omdat ik gister niet in de gelegenheid was om de lancering digitaal mee te maken heb ik vandaag de website eens uitgebreid bekeken. Ik bekijk de website natuurlijk als professional, en niet als iemand die op zoek is naar informatie en hulp, maar zo op het eerste gezicht lijkt het mij een heldere en duidelijke website.
Alles waar je aan moet denken als je gaat scheiden en kinderen hebt wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Ik kan het dus zeker aanraden als je in deze situatie zit om de website te bekijken.

Om een scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen is het verstandig om laagdrempelig hulp in te schakelen. Voor de meeste mensen is het de eerste keer dat ze hiermee te maken hebben. Er komt heel veel op je af. Zowel in emotioneel als praktisch en financieel opzicht. 

Wij helpen jullie om alle praktische en financiële zaken te regelen én besteden daarbij aandacht aan de emoties die er zijn. Zodat jullie samen verder kunnen als ouders van jullie kinderen. Omdat, zoals ook in een van de filmpjes op de website wordt verteld, de kinderen willen dat jullie het samen goed regelen en dat zij jullie beide kunnen blijven zien.


Geplaatst op 13 april 2023

Wij verzorgen mediation in onder andere Hoorn, Enkhuizen, Aartswoud, Abbekerk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, De Goorn, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, De Hout, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spanbroek, Spierdijk, Sijbekarspel, Twisk, Ursem, De Weere, Westwoud, Wijdenes, Wognum, West-Friesland, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk-Oost, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Grootebroek, Stede Broec, Drechterland, Venhuizen, Oterleek, Andijk, Wervershoof, Lelystad en Zwaagdijk-West.
Webdesign en realisatie: Mayflower Reclame | Privacy Policy